Om

Vi är ett gift naturistpar som varit naturister sen 2005. Bloggen är tänkt som personlig guide till olika naturistplatser i Sverige och utomlands. Oftast står bara färdväg och sådant att läsa på webben. Vi hoppas kunna ge lite mer information om platserna i text och bild.

13 thoughts on “Om”

 1. Hej! Det var intressant att läsa er blogg. Har besökt en del av de ställen ni skriver om, och tackar för tips om andra. La en länk från min blogg Badankanarne. Hoppas det är okej.
  hälsningar
  Arne

  • nakenpar skriver:

   Hej, Arne. Kul att du länkar till oss från din blogg. Vi har haft nöjet att läsa din blogg och vi har fått en del uppslag till vart vi kan resa framöver. Vänligen, D & E.

 2. Björn skriver:

  Tack för all inspiration. Har fått massa uppslag inför sommaren / B

  • nakenpar skriver:

   Vad roligt! Du får återkomma när du varit på något av ställena och meddela vad du tyckte om dem.
   Vänligen, E & D.

 3. nyfiket par skriver:

  Vi har nu tillbringat en vecka i Maspalomas.
  Efter lite googlande hittade vi er sida och tipset om Montana de Arena…
  Otroligt mysig strand!!!

  Tack för tipset 😉

  /Hon&Han

  • nakenpar skriver:

   Oh, vad roligt att ni hittade dit efter att ni läst om den här på bloggen och självklart ännu roligare att ni gillade den lika mycket som vi gjorde. Den stranden är en av favoriterna hos oss. Om ni åker till Lanzarote någon gång så påminner Playa Quemada om denna stranden.

   Hälsningar
   E

 4. Mats Geijer skriver:

  Trevlig sajt! Vi ses på Ågesta!

  Mvh M&E

  • nakenpar skriver:

   Ja, vi hoppas komma dit snart, men lite för kallt fortfarande. Förra året var vi där redan någon dag i April. Ha det gott.

 5. Hejsan. Vi är ett naturistpar (hon 32, han 43) som älskar att besöka nya platser och stränder för att vara nakna i solen. Ni verkar i det närmaste vara experter och auktoriteter att prata med för att skaffa sig info om vart man bör åka så jag undrar om det finns en chans att ni kan skicka oss ett mail för att utbyta lite information med varandra och hjälpa oss slippa åka till ställen där det är bottennapp? Då vi har två döttrar (11 och 13) vore det tex intressant att veta bra platser vi kan ta med dessa till då de alltsom oftast aldrig träffar några som helst jämnåriga tyvärr. Vänligen hör av er!
  /T & S

  • nakenpar skriver:

   Hej. Kul att ni hittat till bloggen. Åker man med barn så är det självklara svaret Frankrike. Massor av aktiviteter för hela familjen oavsett åldrar. De vi besökt, La Jenny, Euronat och Montalivet liknar inget annat. Alla dessa tre campingar är bra för familjer. Framförallt Montalivet gillar vi eftersom det är nära till campingens strand, finns vattenrutchkanor och en massa annat. Finns även pysselverkstäder där man kan sitta och göra mosaikgrejer och annat. Tänk bara på att åka under högsäsong när de andra europeiska barnen har sommarlov (under juli och augusti) så att alla aktiviteter är öppna och era barn inte är de enda på campingen. Frankrike är bra på att ha dessa familjecampingar. I Sverige och på många andra ställen är det nästan bara pensionärer. Den camping i Sverige där det ändå finns några yngre representanter är Solhejdan i Skanör. Vi befinner oss just nu på Kanarieöarna och där är vi (snart 40 år) ofta yngst och på dessa naturisthotell finns inget direkt för barn att roa sig med i form av rutchbanor och andra aktiviter. Campingarna vi besökte i Kroatien (Valalta och Koversada) var också helt okej för barn, men ändå inte i närheten som de i Frankrike. Räkna dock inte med att stöta på så många andra svenska familjer med barn, utan dessa är i huvudsak från Frankrike och Tyskland. Alla campingar som nämnts här finns att läsa på bloggen.

   Lycka till.

   Vänligen,

   Nakenparet

 6. Hej !
  Vill dela en lite rolig sak.
  Efter den här sommaren är vi ganska bruna förstås, över hela kroppen. 😀
  Förra veckan hamnade E på sjukhus efter blindtarmsoperation som inte gick så bra.
  En dag säger en sköterska förvånat : Du har ju inga bikinilinjer!
  Soliga September hälsningar
  E o B

 7. Hej! Jättebra blogg! Kul och informativ läsning. Läst er blogg lite till och från i ett par år nu. Vi är också ett par som nästan alltid är yngst på stället 😄 Keep up the good work! 🙂 sp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s