(Vi besökte denna camping långt innan vi beslutade att börja skriva denna bloggen och därför har vi inga bilder härifrån.)

Detta är en fin halvstor camping som ligger i en liten skogsöppning vid en vacker sjö. Vi hade bokat en av deras stugor i tre nätter sommaren 2012. Det man kommer ihåg från denna sommar är kanske att det regnade väldigt mycket och dagen när vi kom hit var inget undantag. Himlen var tung och grå men man kunde ändå se varför många naturister gillar denna camping. Den ligger vackert i en sluttning med skog runt om.

Stugan vi hyrt var liten och hade väldigt enkel standard, vatten fick man hämta i dunk från en kran en bit bort. Stugan hade två våningsängar. Vi brukar vara experter på att möblera om så att vi kan ställa ihop sängarna till en dubbelsäng men dessa var fastsatta i väggarna. Vilket resulterade i att madrasserna hamnade på golvet och det var tre mycket obekväma nätter som följde.

Campingen har en fin grillplats under tak mitt på campingen. När vi var där var den inte så välbesökt då vi var nästan helt ensamma om att använda den men det berodde förstås på det dåliga vädret.

Vi fick i alla fall en dag med fint väder när vi bodde här och då testade vi den i ordninggjorda stigen genom skogen som man kan gå naken längst. Mycket trevligt och annorlunda att gå genom skogen naken. Maken var som vanligt orolig över ormar och gick och stampade längst stigen för att skrämma bort dem. Inte helt obefogad då vi mellan campingen och stranden tidigare sett två huggormar. Badstranden som för övrigt är mycket fin. Otroligt klart vatten, långgrunt med en flytbrygga en bit ut. Det finns en trampbåt att låna.

På campingen finns även en bastu. Alltid trevligt att basta om kvällarna när man börjar bli lite frusen. Tyvärr är det en eluppvärmd bastu. Känns alltid trist när man vet hur mysigt det är med en vedeldad. Plus att den är placerad på ett så långt avstånd från badet. Så det är ingen ide att ens springa dit för att svalka sig efter bastun för man hinner bli kall redan innan man når vattnet.

Men det är en camping vi rekommenderar att testa.

Det hade känts bättre att betala sin vistelse när man checkar ut som man gör på praktiskt taget alla andra naturistcampingar i Sverige, men här betalade vi när vi checkade in.

Om vi har vägarna förbi denna camping igen i bättre väder så kommer det säkert vara mer folk. Sommaren 2012 var ju inte bara regnig utan även för kall för de flesta naturister.

Länk till deras sida på Skandinavisk Naturistportal.