En sommardag 2012 fick vi gör oss att leta upp detta spontannakenbad som ligger en bit innan man kommer fram till Vaxholm. När vi väl hittat själva vattnet hade vi lite problem att hitta själva naturistdelen, hamnade först på den textila delen som är närmast vägen. Gick genom buskar och snårig skog men kom till slut till en liten klippa som vi tänkte att här måste det vara. Ingen annan än vi där. Efter ett tag kom det dock en kille till så vi borde ha hamnat rätt.

2012-08-02

Textila klippan längst bort i bilden. Nyfikna pojkar i båten mitt på sjön.

Badet är ett klippbad men här fanns en liten klippavsats som faktiskt gjorde det ganska lätt att komma i och ur vattnet. E är inget större fan av klippbad då det kan vara så svårt att komma i och ur vattnet men här gick det galant. Vattnet var varmt och skönt, den lilla sjön är liten.

Säbyträsk-karta

Trevligt litet bad, vi kommer säkert åka hit igen någon gång. Nu när vi kikar på denna karta i efterhand så var det nog inte på rätt ställe vi var i alla fall. Känns som om vi var på den lilla udden som sticker ut längst ner på bilden. Jaja, fint var det och det kom en till kille som badade naken där så helt fel kan vi inte ha varit.

Länk till Skandinavisk Naturistportal.