Detta är ett väldigt stort bad i Malmö (stort för textilare, mindre för nakenbadare), där det går ut stora bryggor från stranden ut i vattnet. Dessa bryggor är numrerade och vid den stora ingången finns brygga nummer 1, om man då går till vänster mot Öresundsbron så kommer man till sist till brygga 10 där det är skyltat naturistbad. Det är den sista bryggan. I närheten finns toaletter och dusch. Vid naturistdelen finns ingen sandstrand utan man går i vattnet från bryggan och direkt är det djupt upp till bröstet på en vuxen. Detta är ingen lämplig strand för mindre barn, då är det bättre att använda sig av några av de textila bryggorna med lägre nummer där det är väldigt långgrunt.

ribban

Detta är ett fint bad, ganska gott om plats, många besökare då vi var där en solig dag i juli. Bra blandning av åldrar, kön, par och singlar. Klart fint vatten att bada i. E såg tyvärr några maneter som gjorde att simturen blev kort.

Vi gjorde misstaget att parkera vid brygga 1 då vi inte visste vart naturistdelen var. Då blev det väldigt långt att gå till brygga 10. Det fanns parkering närmre såg vi senare. Längst med strandpromenaden finns många kiosker där man kan köpa glass och några restauranger.

Lite mer info finns här, badkartan och naturistportalen