Detta är ett inofficiellt naturistbad norr om den vanliga stranden vid Vadstena camping. Man kan parkera vid campingen och sen gå till badet via en stig cirka 50 m upp från vattnet där campingen tar slut. Sen efter cirka 5 minuters promenad genom skogen så kommer man fram till en lång sandstrand där det är fler och fler naturister ju längre norr man kommer. Man kan också parkera längst med vägen om man åker förbi campingen på väg norrut och sen gå en kortare väg genom skogen.

bild-3

Själva sandstranden som man ligger på är kort, bara några meter bred men när man väl gått i vattnet så är det otroligt långgrunt. Väldigt fint bad, tror aldrig vi badat i ett så fint strandbad. Klart vatten, fin sand, såg inte ens en sten eller sjögräs när man var ute tills man inte bottnade längre och även där ute var det klart så man såg botten. 

bild-2

Det enda negativa var att det var en hel del myggor och andra insekter när vi satt vid stranden. Vi var därvid 17-18 tiden och kanske är det bättre om man är mer på dagen.

Mer info finns här på badkartan och naturistportalen