På denna camping hyr vi skrivande stund en stuga i tre nätter. Inte superlätt att hitta hit då vi körde lite fel i Kauslund men hamnade till sist rätt i alla fall. Närmaste staden är Middelfart, cirka 10 minuter bort med bil. En trevlig liten hamnstad med intressant arkitektur.

Det är en stor camping med många säsongare (folk som bor här hela säsongen). Stugan är stor och fräsch. Finns plats för fyra, en våningssäng och en bäddbar soffa. Campingen driver en liten minimarket där man kvällen innan kan beställa nybakat bröd till morgonen efter.

Det finns en strand och en brygga som man når till via en brant trappa ner till vattnet.

Allt är fint och välordnat men en sak som vi saknar är bastu. Vid sämre väder och även annars så är bastun en naturlig knutpunkt på de flesta naturistcampingar och det är oftast där man börjar prata med folk.

***

Uppdatering 2017.

Vi fick en kommentar om att det nu finns en bastu på campingen. Vad kul för det var en sak vi verkligen saknade här. Finns en bild på deras hemsida som visar bastun om man vill se den.

***

400251C8-BAC7-49E1-AD8E-AA919BE5AB40.png

Här finns en fin boulebana som vi testspelade på igår, man får låna bouleklot gratis. Finns en grillplats under tak men den verkar inte användas dagligen. I servicebyggnaden mitt på campingen finns toalett, dusch, kök och ett allrum med spel och böcker att låna.

Campingen får också ett stort plus för att de har gratis WIFI som fungerar över hela campingen.

Campingens hemsida.