Tillägg juli 2017. Vi ser nu att denna naturistförening numera är nedlagd vilket vi tycker är väldigt tråkigt då vi gillade att bada här. Vi hade hoppats att det skulle dra igång igen men troligtvis beror det på att badet inte längre vill hyra ut till föreningen. Se inlägget om Svedmyra för information om Stockholms enda inomhusnaturistbad vintertid, i alla fall vad vi vet.

***

Tillägg oktober 2015. Enligt naturistföreningen Bara vara:s hemsida så har de ingen tid nu under hösten på badet. För att se om de kommit igång så kika på deras hemsida direkt.

***

Från höst till vår så badar vi gärna på inomhusbadet vid Gubbängsskolan. Där har naturistföreningen Bara Vara nakenbad på söndagsförmiddagarna.

image

En bra beskrivning för hur man hittar dit hittar ni på föreningens hemsida.

Här kan man bada för en relativt billig peng. Går att komma hit utan att vara medlem men om man gillar det så tjänar man snabbt på att betala terminsavgiften i stället för per gång. Aktuell information om priser finns på föreningens hemsida.

Vi gillar att badet är ljust och fräscht, bassängen är 25 meter lång, det gör att man kan motionssimma. Stora fönster i taket och längst väggarna gör att det det känns ljust och uppiggande. Ingen insyn.

Det finns gott om utrymme i omklädningsrummen där det även finns små skåp om man vill låsa in värdesaker. Det finns en bastu i båda omklädningsrummen så det finns även gott om plats om man vill basta. Fräsch bastu och duschar.

Föreningen bjuder på fika, det brukar finnas kaffe, te och någon kaka.